Cum comandati un produs

        Daca doriti sa va facem noi gratuit designul produsului

ne trimiteti instructiunile si cerintele dvs. pe e-mail sau prin formularul de comanda din pagina de CONTACT:

 

1. Va executam, fara nici o obligatie de plata, o macheta grafica pe care o veti primi pe e-mail impreuna cu factura proforma.

2. Achitati conform instructiunilor, iar daca mai sunt necesare modificari ale machetei le vom face fara costuri suplimentare, inainte de a va executa produsul.

3. Livrarea se va face gratuit, pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 lei, in locatiile in care URGENT CURIER are agentie.

 

        Daca aveti deja o macheta grafica a produsului

ne trimiteti fisierul din pagina de CONTACT.

 

Inainte de aceasta, va rugam, cititi despre cerintele tehnice ale fisierelor trimise pentru imprimare.

1. Verificam fisierul dumneavoastra si daca sunt necesare mici ajustaje sau modificari, le vom face fara nici un cost din partea dvs. Va trimitem pe e-mail macheta impreuna cu factura proforma.

2. Achitati conform instructiunilor, noi va imprimam si livram bannerul in maxim 24 ore. Livrarea se va face gratuit, pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 lei, in locatiile in care URGENT CURIER are agentie.

 

Daca inainte de a comanda

doriti mostre de material imprimat, pentru a va convinge de calitatea imprimarii, cernelii sau materialelor, acestea sunt gratuite si le vom trimite in cel mai scurt timp, dumneavoastra achitand doar transportul.