• litere luminoase
 • bannere
 • copertine

litere volumetrice

1. ASPECT PROFESIONAL
2. CONFERA NOTA ELEGANTA
3. IMPACT VIZUAL DEOSEBIT
4. DIVERSITATE DE EFECTE

Acestea sunt caracteristicile acestui gen de produs. Se preteaza la orice tip de spatiu comercial sau birou, atat la interior cat si la exterior.

PLEXIGLAS truLED, cel pe care il folosim acum pentru constructia literelor luminoase clasice cu lumina frontala, este un tip de Plexiglas creat special pentru iluminarea din spate cu module LED. Tehnologia truLED ofera maximum de de transmisie a luminii in conditiile unei difuzii excelente.

Aceste proprietati duc la o crestere a luminozitatii literei dumneavoastra cu 40%, fara diferente de stralucire pe fata literei(zone mai intunecate sau mai luminoase).

Modulele LED de tipul SMD 5050, folosite de noi la litere luminoase, au un consum de 3 ori mai mic decat tuburile fluorescente, sunt impermeabile cu grad de protectie IP 65 si mult mai fiabile(pana la 30 000 ore).

FARA CHEDER PE FATA LITEREI LUMINOASE: metoda noastra de a construi literele e mult mai estetica decat cea clasica cu cheder. Astfel apa de la ploaie, praful sau insectele, nu ajung pe partea frontala in interiorul literei, fata literei fiind imbinata etans cu corpul literei.

Litere luminoase

- tipuri constructive -

------------------------------------------------------
 • descarca PDF brosura prezentare litere luminoase...
 • ------------------------------------------------------
  Alte produse
  firme luminoase / afisaje-panouri /

  Va asiguram ca vom gasi o varianta care sa fie pe masura gustului si bugetului dumneavoastra.

  "O reclama eleganta si frumoasa nu va garanteaza succesul, insa una de slaba calitate va garanteaza esecul"


  Noi va oferim GRATUIT consultanta, designul si simularea grafica pentru litere luminoase, fara nicio obligatie din partea dvs!