Articole utile vechi

board, heart, play

Se Apropie Sfarsitul Facebook?

Ca orice activitate noua si nemaiintalnita in istorie a luat nastere intrtr-un context fara reglementari, fara legi care sa o controleze cumva, pentru ca nu pot exista reglementari legale pentru ceva care nu a existat pana la acel moment.

social media, facebook, twitter

Publicitate pe Google, sau pe Facebook?

Daca pot formula intr-o propozitie raspunsul la intrebarea Google sau Facebook, as spune cam asa:
Facebook te ajuta sa cauti clienti potentiali pentru afacerea ta iar Google ajuta potentialii clienti sa gaseasca afacerea ta.

hiringc, feedback, analytics

10 lucruri pentru imaginea firmei tale

Imaginea ta personala trebuie sa fie pozitiva in ochii clientilor, NU a concurentului.
Din punct de vedere al marketingului unul din primele lucruri pe care trebuie sa le faci INAINTE de a incepe o afacere, este sa-ti definesti foarte clar categoria de clienti careia te adresezi cu afacerea ta. Este ceea ce se numeste in marketing sa creezi “profilul consumatorului”.

Casetele luminoase

Exista bineinteles mai multe metode de a construi o caseta luminoasa cu fata din plexiglas. Mai jos va arat constructia uneia cu o singura fata, integral din plexiglas.
Prefer aceasta varianta care este asemanatoare cu constructia literelor volumetrice luminoase deoarece este mai eleganta si grosimea casetei poate fi customizata, lucru care nu se poate in cazul folosirii ramelor(profile cu canal, speciale pentru casete luminoase), profile care au doar cateva latimi standard.

constructia literelor si elementele componente. detalii tehnice

Cum se fabrica literele luminoase

Daca sunteti curiosi de procesul tehnologic de fabricare a literelor volumetrice iluminate cu LED, cititi in continuare.
Am incercat multe variante in ani de zile in care construiesc semne luminoase, solutia la care am ajuns este plexiglass-ul truLED de la Evonik, Germany, combinat cu iluminarea interioara cu modulele LED 5020, cu lumina rece de 6500k.

sistemul de montaj cu riflaj. montaj simplu si estetic

Montarea literelor pe riflaj

O importanta componenta a pretului literelor volumetrice luminoase este montajul lor. In varianta clasica se montau direct pe perete, litera cu litera.
dura mult si era dificil in conditii de vreme nefavorabila
literele nu se puteau alinia perfect
firele electrice de alimentare erau la vedere
legaturile electrice se faceau pe scara, la inaltime, incomod si de multe ori imperfect
Acum, datorita noului sistem pe care l-am gandit si aplicat cu succes la montajul literelor luminoase de la magazinul Altex Braila, montajul este acum mult mai simplu si m-am decis sa-l fac public pentru a putea fi folosit de oricine.

vanzari online

De ce e riscant sa vinzi doar pe platformele de vanzari online?

Ai o afacere de vanzari online si vinzi pe platforme precum Amazon sau Emag?
Iata la ce ar trebui sa te gandesti cand iti incredintezi vanzarile unei alte entitati.

website-promovare-firma

De ce am nevoie de un website pentru afacerea mea?

In termeni simpli scopul principal al unui site este ca potentialii clienti sa vada cine esti si ce faci.
Aduce legitimitate si credibilitate afacerii tale.
De fiecare data cand cineva cauta un produs, un serviciu sau o informatie pe internet, Google va afisa o lista cu website-urile firmelor ce pun la dispozitie sau au informatii despre acel produs/serviciu. Daca tu nu ai unul, vor fi afisate in lista website-urile concurentilor iar clientii vor apela la unul dintre ei.

child, tablet, technology

Website-ul …copilul afacerii noastre!

SI LA INCEPUT DUMNEZEU A CREEAT VIATA.
Adica John Doe a creat INTERNETUL. Ganditi-va de acum incolo la internet ca la o lume paralela cu lumea noastra fizica. O lume care e populata cu vietati diverse exact ca si in lumea noastra fizica

question, doubt, problem

De ce afacerea mea are nevoie de imagine si publicitate?

Mda… mai intai sa lamurim o treaba: NU EXISTA cel mai bun produs, exista insa cel cu vanzarile cele mai mari. Un produs este bun atata timp cat cei mai multi clienti il cumpara. Notiunile de “produs bun” sau “produs prost” sunt relative, depind de cat de multe persoane il cumpara.

 

%d blogeri au apreciat: