fbpx

Litere volumetrice luminoase

Firme luminoase cu...PERSONALITATE! 

de 20 de ani…

LITERELE VOLUMETRICE LUMINOASE - O imagine profesională a afacerii tale!

Cea mai frumoasa si eleganta varianta pentru o firma luminoasa este aceea cu: 

Litere Volumetrice Independente

LITERELE VOLUMETRICE LUMINOASE au ramas de-a lungul timpului, cea mai elegantă şi atractivă metodă de a prezenta locatia fizica a afacerii tale.

Caracteristici

 •  PLEXIGLAS truLED, cel pe care îl folosim acum pentru construcţia literelor luminoase clasice cu lumină frontală, este un tip de material creat special pentru iluminarea din spate cu LED.
  Tehnologia truLED oferă maximum de de transmisie a luminii în condiţiile unei difuzii excelente, astfel litera devine cu până la 40% mai luminoasă, fără diferenţe de luminozitate pe faţa literei(zone mai întunecate sau mai luminoase).
 • FĂRĂ CHEDER PE FAŢA LITEREI: metoda noastră de a construi literele e mai estetică decât cea clasică cu cheder. Astfel apa de la ploaie, praful sau insectele, nu ajung pe partea frontală în interiorul literei, faţa literei fiind îmbinată etanş cu corpul literei chiar în cazul în care dintr-un motiv sau altul lipitura spatelui cedează.
 • MONTAJ ELEGANT PE RIFLAJ: un sistem de montaj inovat de mine, ingenios, elegant si simplu. Vezi detalii despre montaj pe riflaj. 

De ce TEHNODESIGN?

Literele volumetrice sunt produse manufacturate, personalizate, pe care nu le poti vedea, studia şi pipăi înainte de a le cumpăra. Ele se construiesc special pentru tine în funcţie de caracteristicile locaţiei şi pot interveni tot felul de probleme atât la construcţia lor cât şi la montaj. Dacă cine le face nu are suficientă experienţă în alegerea materialelor şi solutiilor de montaj, problemele nu vor întârzia să apară.

Garanţia

În general literele luminoase au 2 caracteristici: 1- nu sunt ieftine si 2- au impact vizual puternic atâta timp cât arată bine, efectul e invers dacă sunt degradate(lipiturile desfăcute, vopseaua cojită, porţiuni din literă care nu mai luminează).

Nefiind ieftine, nu prea iti cade bine să le schimbi dupa câteva luni dacă s-au stricat. Ele trebuie sa arate aproape la fel ca în prima zi şi după 3-4 ani cu costuri de întreţinere aproape 0, dar asta nu se va întâmpla dacă s-au folosit materiale, adezivi sau vopseluri proaste.

Comanda-le online si monteaza-le singur!. Te costa cu pana la 40% mai putin!.  E mai simplu decat crezi!

 • Foloseste calculatorul de pret pentru litere volumetrice sau firme luminoase. Calculeaza-ti pretul! Pretul include livrarea in Bucuresti!

 • Contacteaza-ma pentru o consultatie gratuita!

 • Vei primi literele gata montate pe riflaj. 

Acum e mai simplu si mai ieftin… cu 40% mai ieftin!

tehnologia truLED – pentru firme SUPER  LUMINOASE

Imaginea locatiei tale conteaza!

Iesi din UMBRA, comanda o firma luminoasa… cu PERSONALITATE!

Daca ai o afacere cu o locatie fizica, iata 10 lucruri pe care ar trebui sa le ai in vedere pentru o imagine buna:

 1. Fatada cladirii ingrijita si varuita
 2. Firma luminoasa – trebuie sa reprezinte afacerea, un banner ieftin si decolorat pe post de firma luminoasa scade mult din prestigiu 
 3. Interiorul spatiului comercial  trebuie sa fie mereu curat cu spatii suficiente de deplasare si temperatura confortabila pentru a incuraja clientii sa zaboveasca la cumparaturi si eventual sa revina cu placere.
 4. Imbracamintea angajatilor  – ar fi de dorita sa fie personalizata cu LOGO-ul afacerii tale
 5. Vitrinele exterioare  curate sau colantate cu reclame cu produse existente in magazin
 6. Materialele promotionale personalizate  – sunt o modalitate buna de a fideliza clientii. Un pix, o bricheta sau ceva marunt din partea firmei va duce reclama in afara magazinului
 7. Ambalajele personalizate  – au acelasi rol ca si promotionalele
 8. Atitudinea pozitiva si amabilitatea angajatilor 
 9. Merchandising –  (asezarea ordonata a produselor pe rafturi)
 10. Standul de biciclete  – in fata magazinului denota atentia pe care o ai pentru o categorie de clienti care este in continua crestere
litere volumetrice luminoase pentru o imagine buna a afacerii
Imagine profesionala a afacerii

Pentru imaginea afacerii tale

Not very many people step up and beyond what is asked...based on my experience with TehcnoDesign, they are above and beyond in their service to others. Job done: EXCEPTIONAL!!!
Client Tehnodesign Robert Drollinger
Robert L. DROLLINGER
Biomedical Engineer, Inventor, Teacher -Tekoa, Washington, United States
In decursul ultimilor 3 ani, echipa noastra - Windelcon Sibiu a apelat constant la serviciile Tehnodesign in privinta realizarii si instalarii de panouri publice de informare pt diverse proiecte de investitii. De fiecare data ni s-a raspuns cu promptitudine, iar calitatea produselor si servicii cerute au raspuns complet asteptarilor. Firma Tehnodesign este un partener de incredere!
Client tehnodesign Atanasiu
Iulian ATANASIU
Windelcon Partners
Colaborare foarte buna cu dl. Anghelache, nu am avut niciodata nimic de reprosat in privinta calitatii serviciilor. Recomand fara nicio retinere.
promovare afacere locala 3
Vasile ZBARCIOG
Primarul Comunei Straoane

Tehnologia truLED - iluminare perfecta a literelor volumetrice luminoase!

O imagine impecabila pentru locatia fizica a afacerii tale e esentiala in vremurile actuale.

„cand afacerea merge bine, e bine sa-ti faci publicitate, cand merge prost, E OBLIGATORIU!” – vezi un articol interesant in Forbes

litere volumetrice luminoase cu tehnologia truLED
Exemplu litere volumetrice truLED

Compania germana Rohm a dezvoltat aceasta tehnologie si a creeat un tip de plexiglas a carui textura este ajustata perfect la lungimea de unda a luminii LED-ului.

Acest lucru confera o difuzie foarte buna a luminii, adica fara pete intunecate pe suprafata unei litere volumetrice luminoase si o luminozitate superioara fata de alte tipuri de plexiglas.

plexiglas truLED
Plexiglas truLED pentru firme luminoase si litere volumetrice

Literele volumetrice luminoase construite de noi au ca si caracteristica, pe langa tehnologia truLED, constructia monolit, fara imbinare vizibila pe partea frontala.

Pe langa beneficiul estetic, imbinarea fiind aproape etansa praful si apa patrund mai greu in interiorul literei.

Am incercat multe variante in ani de zile in care construiesc semne luminoase, solutia la care am ajuns este plexiglass-ul truLED de la Evonik, in combinatie cu iluminarea interioara a modulelor LED 5020, cu lumina rece 6500k.

Citeste mai departe articolul complet pentru mai multe detalii tehnice de executie.

constructia literelor si elementele componente. detalii tehnice
Constructie litere volumetrice cu module LED
sistemul de montaj pe riflaj
riflaj montare litere volumetrice
sistemul de montaj cu riflaj. montaj simplu si estetic
Exemplu litere volumetrice LED

O importanta componenta de pret la litere volumetrice luminoase este montajul lor. In varianta clasica se montau direct pe perete, litera cu litera.

Acest mod era costisitor deoarece presupunea multa manopera si avea si alte dezavantaje: 

 • montajul dura mult si era dificil in conditii de vreme nefavorabila
 • literele nu se puteau alinia perfect
 • firele electrice de alimentare erau la vedere(inestetic)
 • legaturile electrice se faceau pe scara, la inaltime, incomod si de multe ori imperfect

Acum va prezint un nou sistem pe care l-am gandit si aplicat cu succes la montajul literelor volumetrice luminoase de la magazinul Altex Braila.

Montajul este acum mult mai simplu, monteaza-le singur si economisesti cu pana la 40%!

Descarca ghidul de montaj!

firma luminoasa LED
Constructie firma luminoasa LED

Exista bineinteles mai multe metode de a construi o caseta luminoasa cu fata din plexiglas. In acest articol va arat constructia unei casete luminoase cu o singura fata integral din plexiglas.

Prefer aceasta varianta care este asemanatoare cu constructia literelor volumetrice luminoase deoarece este mai eleganta si grosimea casetei poate fi customizata, lucru care nu se poate in cazul folosirii ramelor(profile cu canal, speciale pentru casete luminoase), profile care au doar cateva latimi standard.

Citeste mai departe articolul complet pentru mai multe detalii tehnice.

INTREBARI FRECVENTE DESPRE FIRMELE LUMINOASE

Deoarece manopera de construire a cantului unei litere cu serife este mai complicata decat pentru o litera dreapta, simpla

Cea mai probabila defectiune este arderea sursei de alimentare de 12 volti, sau spargerea literelor datorita caderilor de bucati de gheata de pe bloc

Nu, ale noastre nu se vor dezlipi, se folosesc doua tipuri de adeziv

La ploaie si vant nu au nicio problema, dar nimic nu e suficient de rezistent in cazul caderilor de gheata sau la caderi masive ca urmare a topirii zapezii de pe acoperisul blocului

Da, bineinteles, insa trebuie sa stiti ca orice alta culoare inseamna un filtru de lumina, asta mai inseamna ca litera nu va mai fi la fel de luminoasa. Nicio alta culoare decat alb, nu e la fel de stralucitoare si nu are aceesi intensitate luminoasa

Spre exemplu, o litera de 30 cm inaltime, cantareste cam 250 grame

Va trimitem o noua sursa de alimentare, daca aceasta e problema. Daca problema e o litera, va trimitem alta noua. Fisierul care contine grafica si toate celelalte elemente ale lucrarii tale se pastreaza in siguranta, astfel incat oricand exista o problema, putem reface. Daca e in perioada de garantie, e gratuit.

In Bucuresti livrarea e gratuita si o facem noi, in restul tarii trimitem pe curier.

Garantia standard este de 1 an, dar se poate achizitiona si garantie de 2 sau 3 ani.

Doar in Bucuresti, daca esti mai departe, le premontam pe riflaj, le ambalam foarte bine si ti le trimitem prin curier.

E fooarte putin probabil; LED urile se consuma in timp, durata de functionare a celor pe care le folosim noi fiind cam de 40 000 ore

Calculator pret firme luminoase

Lungime : cm
Inaltime:.. cm
Total: ...... euro


Inaltimea minima pentru o firma luminoasa de tip caseta luminoasa e de 30cm, iar lungimea maxima 300 cm.
Citeste detalii tehnice depre constructia firmelor luminoase in articolul unde vei gasi si alte sfaturi de marketing si publicitate pentru afacerea ta.

Accesoriile de montaj sunt incluse in pret.

Design-ul grafic si proiectul tehnic pentru autorizare, sunt gratuite!

Calculator pret litere volumetrice

Inaltime litera: cm
Numar litere:.. buc
Numar culori:.
Total: .............euro

Inaltimea minima pentru litere volumetrice luminoase e de 30cm.
Pretul calculat este aproximativ, pretul final este in functie de tipul de caracter al literelor. Pentru un pret detaliat solicita un proiect gratuit dar mai intai citeste articolul

Sistemul de montare cu riflaj pentru litere volumetrice luminoase este inclus in pret.

Design-ul grafic si proiectul tehnic pentru autorizare, sunt gratuite!

Pentru agenţii de publicitate şi revânzători

Oferim:

 • Seriozitate şi respectarea termenului de execuţie.
 • Sugestii, soluţii şi asistenţă tehnică privind montajele
 • Garanţie şi asistenţă post vânzare
 • Discount şi facilităţi de plată
 • Program de calcul al preţului

Fonturi uzuale folosite la fabricarea literelor volumetrice.

Alegerea unui anume font pentru literele volumetrice, ţine de gust dar şi de preţ, deoarece pentru aceleaşi dimensiuni ale literei, preţurile diferă in funcţie de fontul ales. În principiu fonturile cu serife sunt mai dificil de executat, deci şi mai
scumpe.

fonturi litere volumetrice