logo tehnodesign

Devino dealer partener TEHNODESIGN

* București, Brașov, Ploiești, Iași, Bacău
dealer Tehnodesign

Ai o firmă de construcții, renovări, sau termopane?

Suplimentează-ți veniturile fără nicio investiție!

 Iată o oportunitate de a-ți extinde ofertele către clienți și să iți crești veniturile.

Devino dealer Tehnodesign pentru firme luminoase

Diversifică-ți afacerea!

Oferă un nou serviciu pentru clienții tăi!

Venituri suplimentare

Ca și dealer, nu doar că vei beneficia de marketingul și promovarea pe care o vom face firmei tale, dar vei câștiga și venituri suplimentare prin vânzările si montajele de firme luminoase. Aceasta activitate adițională poate contribui semnificativ la veniturile tale și poate îmbunătăți rentabilitatea firmei tale.

Soluție All-in-One pentru clienții tăi

Dacă renovezi un spațiu comercial pentru un client, cu siguranță acesta va avea nevoie și de o firmă luminoasă. Clienții tăi nu vor mai trebui să caute alți furnizori pentru o firmă luminoasă, un totem sau litere volumetrice - vei fi sursa lor principală pentru tot ce ține de modernizarea spațiilor comerciale.

Valoare Adăugată

Te diferențiezi de competitorii tăi prezentând o propunere de valoare unică. Oferind și serviciul de instalare de firme luminoase adaugi o notă de sofisticare afacerii tale, arătându-ți angajamentul de a furniza soluții cuprinzătoare care transformă spațiile comerciale.

Experiență și Suport

Cu peste 25 de ani de experiență în industria producției publicitare, aducem o expertiză de neegalat la masă. Vei avea acces oricând la orice informație ai nevoie pentru a răspunde la orice întrebare a clienților tăi.

Suplimentează veniturile firmei fără nicio investiție!

help, information, problem solution

Cum procedăm?

Este simplu!

Contactează-ne astăzi pentru a-ți exprima interesul, și vom stabili o discuție pentru a lămuri detaliile parteneriatului. 

Ești pregătit să faci următorul pas în dezvoltarea afacerii tale?

0723 608 639

Exemple de produse

Scroll to Top
× Salut! Te pot ajuta?