LITERELE VOLUMETRICE LUMINOASE MARI

litere mari cu lumina frontala
Sursa de alimentare de 12V si module LED 1,5W protectie IP 67

Literele volumetrice luminoase cu lumina frontala construite de noi au ca si caracteristica, pe langa tehnologia truLED, constructia monolit, fara imbinare vizibila pe partea frontala.

Pe langa beneficiul estetic, imbinarea fiind aproape etansa praful si apa patrund mai greu in interiorul literei.

Aceste litere sunt tot cu iluminare frontala, constructia lor e asemanatoare cu aceea a literelor mai mici, doar ca plexiglass-ul frontal e de 5mm grosime, corpul literei e din PVC mai gros si exista in plus un contur de rigidizare suplimentar.

Iluminarea acestui tip de literă se face tot cu module LED de tip SMD 5050, capsulate, impermeabile, cu standard de protecţie la
umiditate IP 65 şi alimentate cu sursă de 12 V rezistentă la imersie în apă(IP67).
Construim acest tip de literă cu înălţimi intre 1000 mm si 3000 mm şi grosimi între 100 mm – 300 mm.

litere luminoase LED
Litere volumetrice de mari dimensiuni

Fata si spatele literei volumetrice se decupeaza computerizat dupa proiectul si conform simularii din comanda.

Fata literei totdeauna din plexiglas truLED, iar spatele din spuma PVC de 5 pana la 8 mm, in functie de dimensiunile literei. De asemenea pe fata literei, pe perimetrul ei, se frezeaza un “umar” de ghidare pentru corpul ei care urmeaza a fi construit.

Apoi se construieste corpul literei efectiv prin lipirea unei fasii din spuma de PVC cu latimea de 7-10cm si grosimea de 2-5mm, ales in functie de dimensiunile literei. Corpul literei este modelat la cald cu niste dispozitive specifice si lipit etans pe perimetrul fetei din plexiglas al literei, astfel ca nu mai exista acel cheder inestetic ce se folosea si se mai foloseste inca de unele firme de productie.

Ce anume dispozitive se folosesc si cum se modeleaza corpul literei pe perimetrul fetei… ei, aici e secretul meu, dar daca doriti sa incepeti o afacere in domeniul productiei publicitare vizitati pagina de FRANCIZA.

Pe spatele din PVC se monteaza modulele LED cu lumina rece de mare intensitate ce vor ilumina fata literei.

Datorita folosirii sistemului truLED, consumul energetic este foarte mic fata de intensitatea luminoasa obtinuta. Ca sa va faceti o idee, o litera de 30 cm are un consum de aproximativ 8-9 W.

Cablul de alimentare a literei iese printr-un orificiu din spatele literei. In partea cea mai de jos spatelui literei se face un orificiu prin care se scurge din litera, apa formata de la  condensul format  datorita diferentei de temperatura dintre interiorul literei si mediul exterior.

Acum ramane doar asamblarea etansa a  spatelui literei si litera e gata!

Veti intreba poate cum se demonteaza pentru o eventuala reparatie in cazul unei defectiuni.

NU se demonteaza. E foarte putin probabila o defectiune in interiorul literei, modulele LED folosite au protectie la apa IP 68, ele pot functiona si scufundate complet in apa, iar legaturile electrice din interior sunt cositorite si izolate cu mansoane autocontractibile.

Dar chiar presupunand ca poate aparea o defectiune, litera se inlocuieste cu totul. Daca defectiunea apare in perioada de garantie(improbabil), o trimitem gratuit prin curier.

INTREBARI FRECVENTE DESPRE LITERELE VOLUMETRICE LUMINOASE

Literele volumetrice construite de noi au o durata de functionare medie de 6-7 ani

Da. Contra cost putem livra si/sau monta oriunde in tara.

Deoarece manopera de construire a cantului unei litere cu serife este mai complicata decat pentru o litera dreapta, simpla

Cea mai probabila defectiune este arderea sursei de alimentare de 12 volti, sau spargerea literelor datorita caderilor de bucati de gheata de pe bloc

Nu, ale noastre nu se vor dezlipi, se folosesc doua tipuri de adeziv

La ploaie si vant nu au nicio problema, dar nimic nu e suficient de rezistent in cazul caderilor de gheata sau la caderi masive ca urmare a topirii zapezii de pe acoperisul blocului

Da, bineinteles, insa trebuie sa stiti ca orice alta culoare inseamna un filtru de lumina, asta mai inseamna ca litera nu va mai fi la fel de luminoasa. Nicio alta culoare decat alb, nu e la fel de stralucitoare si nu are aceesi intensitate luminoasa

Spre exemplu, o litera de 30 cm inaltime, cantareste cam 250 grame

Va trimitem o noua sursa de alimentare, daca aceasta e problema. Daca problema e o litera, va trimitem alta noua. Fisierul care contine grafica si toate celelalte elemente ale lucrarii tale se pastreaza in siguranta, astfel incat oricand exista o problema, putem reface. Daca e in perioada de garantie, e gratuit.

Iti asiguram transport si montaj oriunde in tara contra cost, sau le ridici personal de la atelierul din Focsani

Garantia standard este de 1 an, dar se poate achizitiona si garantie de 2 sau 3 ani.

Nu. Livrarea si/sau montajul se fac contra cost sau le ridici personal de la atelierul din Focsani.

E fooarte putin probabil; LED urile se consuma in timp, durata de functionare a celor pe care le folosim noi fiind cam de 40 000 ore

Scroll to Top
× Salut! Te pot ajuta?